Stena Aluminium utnämnda till “Best Supplier of the year 2018”

2019-01-27

5 Stena Aluminium Best Supplier_1280x400_CompQual80.jpg

Stena Aluminium har blivit utnämnda till “Best Supplier of the year 2018” av Gnutti Carlo Light Metal Division. Gnutti Carlo Light Metal Division är ägare till aluminiumgjuteriet Ljunghäll i Sverige och har även gjuterier i Kina och Tjeckien. Inom kort öppnar de även ett gjuteri i Kanada.

Priset delades ut av Ljunghälls inköpschef Catrin Loman.

Motiveringen till priset lyder:

”Vi söker leverantörer av världsklass som utvärderas utifrån kvalitet, logistik, total kostnad, innovation och engagemang. Att ni tilldelas priset bekräftar er förståelse av Gnuttis förväntningar på en global leverantör som levererar högsta kvalitet.”

Så här säger Fredrik Pettersson, VD på Stena Aluminium om priset:
- Jag är mycket stolt och glad över att vi fått detta pris. Vi har under många år tillsammans med Ljunghäll byggt upp ett nära och värdeskapande partnerskap, som gör vår gemensamma affär stark.

Fredrik fortsätter:
- Det här är ett pris till alla medarbetare på Stena Aluminium för vår insats och vårt engagemang att skapa värde för våra kunder så att vi är och förblir kundens första val.   

 

I bilden, från vänster till höger: Ola Manestam, marknadschef Stena Aluminium, Thomas Lavesson, produktionsplanerare Stena Aluminium, Catrin Loman, inköpschef Ljunghäll, Tony Lidberg, säljare Stena Aluminium, Anette Lund, säljsupport Stena Aluminium, Fredrik Pettersson, VD Stena Aluminium

                  

Dela denna sida